duminică, 31 octombrie 2010

Recomadari pentru imunizarea copiilor

 Cele mai dese siropuri pentru imunizare pe care majoritatea doctorilor recomanda in acest moment sint Imunogrip, Septilin, Oscillococcinum.
 Si se recomanda in felul urmator:  Imunogrip Junior - in cure de 6 saptamani si 4 pauza
                                                    Oscillococcinum - un tub pe saptamana
                                                     Septilin sirop - in cele 4 saptamani de pauza la imunogrip.

Prospecte:Imunogrip junior

Recomandari:
Cresterea rezistentei organismului: in perioade cu risc crescut de imbolnavire, in stari de convalescenta dupa boala.

Mod de administrare:
1 - 2 ani: 3 mL de 2 ori pe zi;
2 - 4 ani: 3 mL de 3 ori pe zi;
5 - 7 ani: 5 mL de 3 ori pe zi;
peste 7 ani: 5 mL de 5 ori pe zi.
Administrarea se face intr-un ciclu de 4 zile urmate de 4 zile pauza, pentru o perioada de 4-6 saptamani.
Actiune:
Sucul de Echinacea purpurea este imunostimulator, prin cresterea nespecifica a rezistentei organismului la infectii si prin inhibitie virala, actiune ce a fost demonstrata experimental si clinic. Maceratul glicerinic din mladite de maces - Rosa canina MG=D1 are actiune antiinflamatoare, vitaminizanta si osteoblastica. Extractele vegetale din fructe proaspete de Ribes nigrum (coacaz negru), Vaccinium myrtillus (afin), Hippophae rhamnoides (catina) si Rosa canina (maces), obtinute prin presare la rece, sunt bogate in vitamine si minerale. Stimuland proliferarea celulelor imunocompetente, fara sa provoace reactii de memorare din partea acestora, produsul trebuie administrat la intervale determinate si pentru un anumit timp (nu in mod continuu), mecanismele stimulate pe aceasta cale fiind supuse unui training. Pentru sucul stabilizat de Echinacea purpurea s-a stabilit un ritm al administrarilor de 4 zile urmate de alte 4 zile de pauza, nu mai mult de o perioada de 6 saptamani. Fara sa posede o actiune bactericida sau bacteriostatica directa, prin inhibitia hialuronidazei, exclude actiunea invaziva a bacteriilor. In plus, dupa administrare se constata o crestere a nivelului de substante corticoide excretate in urina, ceea ce presupune o stimulare a activitatii corticosuprarenalei.

Atentionare:
Nu se administreaza concomitent cu vaccinarile.
Fiind un produs 100 % natural se recomanda a se agita inainte de administrare!

Mod de pastrare:
Se pastreaza ferit de lumina si caldura, la loc racoros.
A nu se lasa la indemana copiilor!

Compozitie:
100 g contin: suc de Echinacea purpurea standardizat (min. 0,25 % polifenoli exprimati in acid cafeic) 20 g, macerat glicerinic din mladite de Rosa canina - maces (MG=D1) 20 g, extracte vegetale obtinute prin presare la rece cu zahar invertit, din fructe de: Vaccinium myrtillus - afin 10 g, Ribes nigrum - coacaz negru 7,5 g, Rosa canina - maces 10 g, Hippophae rhamnoides - catina 7,5 g.

Prezentare:
Sticle de 120 mL prevazute cu dop cu sigiliu si capac dozator cu diviziuni de la 1 la 6 mL.

Oscillococcinum , globule
XPRINT
XPRINT


Indicatii si proprietati
Stari gripale.
Oscillococcinum este un medicament homeopatic.

Prezentare
Doza intraga de aproximativ 1g.
Flacon de 3 si 6 tuburi-doza.

Mod de intrebuintare
Se tine sub limba pana la topire continutul unui tub-doza.

Pentru sugari se lasa continutul unui tub-doza sa se topeasca in putina apa si se administreaza cu lingurita sau biberonul.

Se ia Oscillococcinum cu un sfert de ora inaintea mesei sau la ora dupa aceasta. Oscillococcinum va fi cu atat mai eficace cu cat este luat mai devreme, odata cu primele simptome de stare gripala, actionand astfel mai rapid.

Posologie uzuala
Posologia variaza in functie de momentul la care se intervine in evolutia bolii:

Tratament preventiv: se ia o doza pe saptamana in perioada de expunere gripala.
Stare gripala incipienta: se ia o doza cat mai devreme posibil eventual repetati tratamentul de 2 sau 3 ori din 6 in 6 ore.
Stare gripala declarata: se ia cate o doza dimineata si seara timp de 1 pana la 3 zile. Daca simptomele persista si dupa 3 zile, consultati medicul.

Eu mai recomand catina tinuta in miere de albine, decoct de macese si decoct de porumbar(porumbele).Toate pot fi gasite in padure culese personal sau pot fi gasite unele in piata.
Sanatate ca e mai buna decat toate si eu spun ca mai ai nevoie si de un pic macar de noroc! 

Niciun comentariu: