marți, 19 octombrie 2010

Ceea ce am aflat de curand............

            Incep cu ceva ce am citit de curand si anume despre tinctura tibetana.Cautam pe internet despre tratamentele si operatiile cu celule stem pentru unul din cei mai importanti membri ai familie mele(revin cu un post dedicat lui in mod special sa il cunoasteti mai bine).Se spune ca tinctura tibetana este cel mai eficient remediu pentru intinerirea si regenerarea corpului fizic si anume activeaza procesele regeneratoare ale tuturor tesuturilor, are actiune antitoxica(elimina reziduurile toxice din organism)antiinflamatoare, cresc imunitatea si rezistenta corpului, restabilesc functiile scazute ale nervilor periferici si ale centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza ADN-ului celular, grabind diviziunea si marirea numarului celulelor.Una din tincturile tibetane este rasina mumie cunoscut si sub denumirea nectarul muntilor.Rasina se gaseste in locuri greu accesibile omului:grote, pesteri, stanci din zona Podisului Tibet si Pamir, colectata de la inaltimi de peste 2000-5000 de metri.Este recunoscut ca un tonic puternic care actioneaza multilateral in tratarea multor afectiuni si asupra intregului organism.De aproximativ 3000 de ani rasina Mumie este utilizata cu succes in vindecarea a peste 50 de afectiuni in Tibet, Nepal, Iran, India, Siberia, Asia Centrala, Afganistan.Se mai spune ca rasina Mumie este chiar mai puternica decat ginsengul ca efect de energizare, regenerare si de marire a potentei sexuale.Nu o sa va scriu exact pentru ce boli sau cum se tine un astfel de tratament, despre acest lucru fiecare are optiunea de a discuta cu un medic sau de afla tot ce ii este necesar.
Motto:"Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata cu rasina Mumie"      Proverb tibetan
Un alt produs este argila tibetana care va pot spune ca ar putea fi asemanatoare celei de la noi din Romania si este recomandata pentru hipertensiune arteriala,hipotensiune arteriala, hipotensiunea arteriala, pancreatita cronica, diabet zaharat, hipotiroidism, menopauza, acnee.  
Reteta tibetana cu usturoi (valabil si usturoi romanesc)recomandata in vindecarea unor tumori, prevenirea infarcutului miocardic, prevenirea unor boli de stomac(ulcer), previne ateroscleroza, cardiopatia ischemica, paralizia, aparitia diferitelor tumori, amelioreaza vederea.Foarte important : tratamentul nu se poate repeta decât la 6 an.
 "Granule de kefir 
Granulele de Kefir provin din Tibet si mult timp a fost considerate un secret. In Europa alga a fost adusa din India de catre un professor universitar polonez care a urmat acolo un tratament si s-a vindecat complet de cancer la ficat in 5 ani de zile - la plecare a primit alga in dar;
Galodium este o alga de culoare alba, in perioada initiala are diamentrul de 5-6mm dar inainte de divizare ajunge la 40-60 mm;

Proprietati:

- Vindeca cancerul, stopeaza cresterea celulelor canceroase in organism.
- Normalizeaza perfect schimbul de substante.
- Vindeca (in unele cazuri in totalitate) alergiile de orice natura;
- Rezolva problemele gastro-intestinale, inclusiv ulcerul stomacal, normalizeaza microflora intestinala.
- Vindeca bolile pulmonare.
- Vindeca maladiile de ficat, vezica biliara si rinichi. Dizolva pietrele.
Vindeca procesele inflamatorii, fiind un antibiotic natural.
- Curata corpul de deseuri, elimina rezidurile metabolismului, inclusiv colesterolul.
- Vindeca diabetul zaharat prin normalizarea schimbului de hidricarburi.
- Intensifica activitatea sexuala, intinereste tot organismul, stopeaza imbatranirea celulelor, creste rezervele interioare ale organismului, ridica tonusul, imbunatateste memoria si atentia.

Ingrijire si cultivare:

Peste 2 lingurite de ciuperca se toarna 250 ml lapte la temperatura camerei.
Fermentatia laptelui se efectueaza in 18-20 ore.
Dupa 24 de ore laptele fermentat are proprietatile terapeutice si este gata pt. a fi folosit.
Fermentatia este deplina cand la suprafata apare un strat gros de ciupercuta.
Este necesar de a-l strecura printr-o sita cu orificii de 2-3 mm.(din plastic)
Dupa aceea se spala bine sub un jet de apa rece.
Apoi se pune intr-un borcan, iar peste ea se adauga 250ml de lapte proaspat la temperatura camerei. Acest procedeu se repeta zilnic, cam la aceeasi ora, de preferinta seara.
Daca nu se respecta indicatiile, nu se spala ciuperca, nu se schimba laptele atunci cresterea ei inceteaza, culoarea se schimba in cafeniu, dispar proprietatile terapeutici si ea moare.
Ciuperca sanatoasa are culoarea laptelui sau a branzei de vaci.
Volumul ei se dubleaza o data la 17 zile si o parte poate fi transmisa altei persoane.
Galodium este o fiinta vie, protejati-o!

Mod de utilizare:

250ml de kefir se bea cu 30 de min. inainte de masa sau cu 30 de min. inainte de culcare. Este de preferat seara. Laptele fermentat se bea de 1-2 ori/zi timp de 21 de zile, dupa care se face intrerupere 9 zile, repetand cura permanent. Dupa 1 an de zile de tratament corpul devine sanatos.
Laptele fermentat poate fi folosit ca si crema de ten, de piele, maini. Stopeaza imbatranirea pielii, aparitia ridurilor, inlatura oboseala, durerile reumatice si de poliartrita. Se ung locurile dureroase de 6-8 ori pe zi. Orice leziune se vindeca daca facem compresii de lapte fermentat de 6-8 ori pe zi. In perioada tratamentului este categoric interzis consumul alcoolului si se reduce consumul de grasimi si de produse picante.
Reactiile organismului:
Primele 10-14 zile creste activitatea stomacului, se manifesta balonari, uneori scaunul poate deveni rarefiat si la intervale mici - tratamentul nu se intrerupe. La bolnavii cu probleme de ficat si renale apar senzatii neplacute in regiunea ficatului si a rinichilor. Dupa 10-12 zile scaunul revine normal, apare imbunatatirea starii generale. La barbati creste activitatea sexuala;
Dupa 21 de zile de tratament zilnic va veti simti mult mai bine, dupa 2 luni vor disparea unele maladii.Dupa 1 an corpul dvs va fi complet sanatos.
Catina tibetana (este si catina romaneasca cu acelasi efect)este un element important al medicinii tradiţionale tibetane şi chineză, cătina tibetană reduce intensitatea proceselor de îmbătrânire şi poate inhiba dezvoltarea anarhică a celulelor. În plus susţine apărarea organismului faţă de agenţii patogeni; favorizează detoxifierea organismului; diminuează inflamaţiile."
 Cam atit am aflat eu, astept pareri si daca ati auzit de alte plante remedii din aceasta zona va rog ......

Oana Berea





Niciun comentariu: