joi, 28 februarie 2013

Cum sa slabesti rapid prin metode naturiste

Posibilitatea de slabire prin metode naturiste este reala deoarece anumite plante sau combinatii naturale au proprietati de dezintoxicare a organismului si implicit de eliminare a grasimilor nesanatoase depuse in corp. In plus, dietele naturiste nu implica utilizarea de pastile sau prafuri pentru slabit care pot avea efecte secundare destul de nocive pentru corp, metabolism si chiar psihic. Din contra, prin acest tip de dieta veti acumula energie si vitamine necesare corpului pentru a functiona la parametri maximi.
In continuare veti gasi cateva dintre cele mai cunoscute metode de slabire utilizand ce ne-a lasat mama natura si nimic mai mult:
Slabeste cu miere si scortisoara
slabire-cu-miere-si-scortisoara
1 lingurita de miere se amesteca cu jumatate de lingura de scortisoara intr-o cana mai mare, dupa care se adauga o cana de apa fierbinte. Este de preferat sa utilizati scortisoara proaspata deoarece este mult mai buna la gust decat cea gasita in comert.
Tot acest amestec trebuie fiert pana ce apa clocoteste, dupa care se imparte in doua parti egale. O portie se va lua dimineata, imediat dupa ce va treziti si inainte sa fi consumat ceva (pe stomacul gol adica) iar una se va lua seara inainte sa va bagati in pat si cand sunteti siguri ca nu veti mai consuma altceva dupa.
Consumarea acestei mixturi in fiecare zi, dimineata si seara, te ajuta sa pierzi 2 Kg in fiecare saptamana fara sa trebuiasca sa faci alte schimbari in dieta zilnica.
Amestecul actioneaza asupra depozitelor de grasime din corp si in special asupra grasimii depuse pe abdomen
Amestecul de miere si scortisoara este una dintre metodele cele mai bine tolerate si care a dat cele mai bune rezultate la majoritatea persoanelor care au incercat. Pentru cei care nu agreeaza aceasta mixtura, gasiti mai jos inca doua modalitati de slabire prin metode naturiste:
Ceaiul de soc
Ceaiul de soc este una dintre cele mai cunoscute modalitati de slabire prin metode naturiste inca de pe vremea bunicii.slabire-cu-ceai-de-soc
Pentru cei care nu au soc la indemana, puteti oricand merge la o farmacie sau la un magazin naturist si sa cereti ceai din flori de soc.
Ceaiul e usor de preparat: peste 3 lingurite de flori uscate de soc se pune o cana de apa fiarta dupa care se acopera si se lasa 10 minute. Dupa ce au trecut cele 10 minute, il strecurati si se poate consuma dupa ce a fost racit.
Trebuie sa beti pana la 3 sau 4 cani pe zi iar la doua saptamani faceti pauza de o saptamana. Ceaiul ajuta la ameliorarea aspectului zonelor afectate de celulita si la pierderea de kilograme in plus deoarece elimina toxinele si apa acumulata in corp.
Ceaiul de urizica
O alta modalitate de slabire prin metode naturiste (adica sanatos) cunoscuta din mosi stramosi este ceaiul de urzica. Este un pic mai ciudat la gust dar este slabire-cu-ceai-de-urzicaextrem de eficient si sanatos. Este recomandat si pentru cei lipsiti de energie.
Cum se prepara? Simplu: 4 sau 5 lingurite de frunze uscate de urzica peste care se toarna 1 litru de apa fiarta si se lasa la infuzat.
Pentru ca ceaiul sa aiba efect trebuie consumat 1 litru pe zi (fara zahar) timp de 30 de zile fara intrerupere.
Ceaiul de urzica elimina toxinele din sange si cele acumulate din corp precum si apa (pentru cei care retin apa in corp) iar de-a lungul celor 30 de zile de cura veti pierde in jur de 2 Kg in fiecare saptamana.
Modalitatile de slabire prin metode naturite prezentate mai sus nu au doar ca scop slabirea, ci au si alte proprietati care ajuta la tratarea sau la prevenirea anumitor boli. De exemplu, mierea are proprietati antioxidante  iar scortisoara transforma zaharul din sange in energie si diminueaza astfel cantitatea care se depune in corp. Socul are proprietati depurative, este laxativ si inhiba pofta de mancare iar urzica contine fier care se acumuleaza in mod natural in corp.
Modalitatile de slabire prin metode naturiste vor da rezultate mult mai bune si mai de durata daca vor fi practicate in combinatie cu exercitii fizice zilnice si cu un regim alimentar sanatos.
Cand spun exercitii fizice nu ma refer la o activitate chinuitoare si transpirat din greu la sala ci la o activitate placuta pe care sa o practicati saptamanal macar. Ar fi bine sa gasiti un sport sau o activitate fizica pe care sa o practicati cu placere cum ar fi mersul pe jos alert, alergatul, tenis, inot, etc.
De asemenea, un regim alimentar sanatos alcatuit din legume, fructe, carne slaba si alte alimente sanatoase va ajuta sa aveti o viata lunga si fara afectiuni grave.

Niciun comentariu: